Website de prezentare Pensiunea Casa Din Parc – Orasul Covasna

Grafica Brasov – Web Design Brasov – Corporate Design
December 1, 2015
Grafica Brasov – Web Design Brasov – Corporate Design
December 1, 2015

Nascandu-ma in orasul Covasna, simt si mereu voi simti o atractie fata de acel orasel chiar daca in momentul de fata imi desfasor activitatea in Brasov. Pentru mine, este orasul de suflet si nu ezit sa recunosc acest lucru chiar daca pentru altii nu este nimic altceva decat un “sat” sau probabil un oras uitat de lume. Fiecare gandeste cum doreste si nu trebuie sa fie condamnat, desigur. Printre ultimele proiecte realizate in luna noiembrie, pot clasa si website-ul de prezentare al pensiunii Casa din Parc din Covasna. Pensiune cu restaurant propriu, situata in orasul Covasna, este pregatita in orice moment sa fie gazda dumneavoastra fie ca vine vorba despre un mini sejur sau de o vacanta de iarna, sau vara.

Un website simplu, scurt si la subiect care trebuie sa instiinteze vizitatorul despre ce este vorba inca din accesarea paginii principale. O galerie cu imagini din cadrul pensiunii si o pagina cu tarifele practicate cu siguranta vor multumi chiar si cele mai pretentioase cereri cand vine vorba despre cazare in Covasna, vacante in Covasna, oferte de Revelion sau Craciun in Covasna.

Aveti o pensiune si doriti un website de prezentare? Contactati-ma.
Intotdeauna, voi incerca sa ofer cel mai bun raport calitate / pret si o colaborare de durata poate fi cheia succesului in domeniul online, care tinde sa ia amploare tot mai mult in ultima perioada.