Grafica Brasov – Web Design Brasov – Corporate Design

Realizare website Pensiune Covasna
Website de prezentare Pensiunea Casa Din Parc – Orasul Covasna
November 30, 2015
Penthouse Claudia - Website
Penthouse Claudia Brasov – Website & Graphic Design
March 26, 2016
Realizare website Pensiune Covasna
Website de prezentare Pensiunea Casa Din Parc – Orasul Covasna
November 30, 2015
Penthouse Claudia - Website
Penthouse Claudia Brasov – Website & Graphic Design
March 26, 2016

Bine ati venit, sau mai bine putem spune “Bine v-am regasit!” in luna Decembrie a anului 2015 cand toata lumea intra in ultima cursa si trage tare pentru sfarsitul de an, astfel incat toate sa fie bine puse la punct. De exemplu, noi am tras tare pentru a relansa site-ul www.GraficaBv.com – un website de prezentare in care se ofera servicii complete si profesionale de:
Grafica publicitara in Brasov, Grafica vectoriala, Graphic Design, Web Design si realizare website de prezentare, website catalog de prezentare sau magazin online, servicii de Logo Design si branding, Corporate Design sau Identitate vizuala, servicii de Tipar digital sau Tipar offset. Suntem o companie in plina dezvoltare, mereu pregatiti sa preluam comenzi ori sa acceptam noi provocari din partea dumneavoastra, mereu dornici sa oferim ceva fresh in cadrul companiei dumneavoastra deoarece cunoastem faptul ca un brand puternic, o imagine bine realizata pot fi de multe ori cheia spre succes in cadrul oricarei companii, fie ea mica, medie sau mare.

Aveti nevoie de un grafician? Aveti un proiect pe care doriti sa-l puneti in aplicare? Nu aveti cunostinte si doriti sa apelati la cineva cu experienta in domeniu? Aveti ceva de spus si doriti sa va faceti remarcati prin intermediul materialelor publicitare: flyere, brosuri, cataloage prezentare, carti vizita, vizualuri, bannere, etc.? Inseamna ca a venit momentul sa ne contactati 🙂
Venim in sprijinul afacerii dumneavoastra cu o interactiune mult prea transparenta, silentioasa, care va lasa o amprenta puternica si de durata persoanelor din jur ce ajung sa va remarce inevitabil.

www.graficaBv.com se va ocupa de imaginea firmei dumneavoastra. Se va ocupa de grafica publicitara, prepress, desktop publishing, aranjari in pagina, grafica vectoriala, web design si realizare site-uri web (website prezentare sau magazin online), mentenanta website-uri, carti de vizita, mape de prezentare, autocolante, bannere, postere si afise, reviste ori brosuri, cataloage de prezentare a produselor, stickere autocolante, etc., lasandu-va sa va concentrati pe ce stiti mai bine: ‘Sa rulati afacerea dumneavoastra, a la carte’.