Grafica meniu restaurant

Elegante, atragatoare sau minimaliste

Un meniu bine realizat va transmite informatia catre client intr-un interval de timp scurt, exact ceea ce cauta, nu? Imaginile au un impact vizual foarte puternic si de cele mai multe ori sunt factorul decisiv in alegerea clientilor, astfel ca va recomandam sa puneti accent si pe acest aspect. In cazul in care nu detineti imagini cu produsele din meniu, nu va faceti griji, avem noi sugestii!

Pe baza de comanda putem realiza grafica noua pentru meniuri restaurant, pizzerie, cafenea, hoteluri sau pensiuni, bistro, pub, grafica meniu lounge, meniu fast-food, meniu cofetarie / patiserie, sau alte tipuri de unitati din industria alimentatiei publice.

Design meniu restaurant

Grafica, Printare, Livrare

Suntem prezenti pe piata din 2012 si avem in portofoliu peste 50 de afaceri din industria HoReCa ce au ales sa colaboreze cu noi pe parcursul acestor ani. Am reusit sa ne imbunatatim abilitatile in executia grafica pentru a livra clientilor o experienta completa, atractiva, eleganta si adaptata cerintelor.

Stim ca timpul este pretios, astfel ca oferim si varianta Full Service - Pe langa partea de grafica / design meniuri ne ocupam si de printare meniuri si finisare. Livram produsele comandate prin curier oriunde in tara.

Need a quick help or have questions?


+4 0764 059 288

Opening hours

Monday - Friday
09:00 AM - 07:00 PM

Saturday - Sunday
Closed

Office Address

Libertatii No. 12D street
Covasna, ROMANIA