Grafica publicitate outdoor si indoor

Grafica Flyere si Pliante
Grafica Flyere si Pliante
May 4, 2020
Design meniu online restaurant
Design meniu online restaurant – Meniu Digital
June 3, 2020

Salutare si bine v-am regasit! Iata-ne ajunsi in ziua 21 a lunii mai, zi in care suntem ceva mai relaxati pentru ca asteptam cu nerabdare weekend-ul ce va sa vina, doar sa avem parte de vreme buna si restul vine de la sine. Pentru astazi, am ales sa povestim putin desprepublicitate outdoor si indoor, grafica afise, postere si bannere pentru ca prin ajutorul lor ne putem promova afacerea atat in online cat si in offline. Va pot ajuta cu grafica la afise, grafica postere, grafica bannere pentru social media: Facebook, Instagram, Youtube cat si grafica pentru promovari in offline, grafica publicitate outdoor: Backlit-uri, Billboard-uri, Panouri de tip derulabil (scroller), Panouri de tip bus shelter si citylight, Publicitatea tranzit (interior sau exterior autobuze, troleibuze, tramvaie), Panouri directionale, Unipoluri, Panouri de tip trivision, Formate atipice, Proiecte speciale, Ecrane publicitare cu led, Led display.

Grafica banner stradal Dentocalm

Cateva lucrari d-ale mele pot fi vizualizate in pagina de PORTOFOLIU insa va recomand sa imi scrieti ori sa ma sunati daca aveti intrebati, nelamuriri, poate nu ati gasit raspuns pe site la ceea ce va intereseaza, sau pentru discutii mai amanuntite, sa vedem cum putem duce la bun sfarsit proiectul ce il aveti in gand.

Grafica Banner Pizza Bucuresti

Daca sunteti in cautarea unei persoane care sa va ajute cu Grafica Afise, Grafica Postere, Grafica bannere, Grafica Flyere si Pliante, servicii de grafica flyer, grafica fluturasi, grafica pliante, design pliant trifold, design pliant bifold, grafica meniu pliant, grafica meniu restaurant, design meniuri, ma puteti contacta in orice moment prin e-mail, telefon sau formularul de contact prezent pe acest site AICI sau chiar prin facebook chat.

Numele meu este Bogdan, sunt grafician de meserie si va stau la dispozitie cu servicii de grafica vectoriala, grafica publicitara, branding si identitate vizuala, graphic design, realizare site web de prezentare sau magazin online, optimizare website si mentenanta. In cei 8 ani de cand sunt prezent in acest domeniu, pot spune ca am acumulat experienta necesara pentru a satisface cerintele clientilor mei cand vine vorba despre: Meniuri cu design personalizat, Carti de vizita, Flyere / Fluturasi, Pliante, Brosuri, Reviste, Catalog prezentare produse, Banner, Autocolant, Logo Design, Afise, Postere, Vizualuri, Mape de prezentare, Etichete de produs, etc. Accept noi provocari in fiecare zi!

Grafica Afis Indoor Dentocalm

De asemenea, daca sunteti in cautare de invitatii nunta personalizate, invitatii botez handmade, propsuri personalizate pentru photobooth atunci va recomand cu incredere site-ul Adebo.ro.