Grafica Flyere si Pliante

Grafica meniu Restaurant President
Grafica Meniu Restaurant
April 22, 2020
Grafica Poster oferta Pizzerie
Grafica publicitate outdoor si indoor
May 21, 2020
Grafica meniu Restaurant President
Grafica Meniu Restaurant
April 22, 2020
Grafica Poster oferta Pizzerie
Grafica publicitate outdoor si indoor
May 21, 2020

Grafica Flyere si Pliante

Sunteti in cautarea unui grafician care sa va ajute cu servicii de grafica? In acest caz, nu-mi ramane decat sa va urez “Bun Venit!” pe site-ul meu – GraficaBv.com – locul in care au luat sfarsit cautarile dumneavoastra 🙂 pentru ca, dupa cum probabil v-ati dat seama deja, eu chiar ma ocup cu grafica publicitara, grafica vectoriala si ofer servicii complete de graphic design, identitate vizuala, realizare site web si mentenanta pentru firme mici si mijlocii din Romania si nu numai.
Pliant trifold Urban Restaurant
Din vara anului 2012 am demarat acest proiect ce se afla sub numele de Adebo Design si de-a lungul timpului prin numeroasele colaborari pe care le-am avut cu diverse firme si persoane atat din online cat si din offline, am reusit sa imi formez cunostintele, sa imi imbunatatesc procedeele si timpul de lucru, sa capat experienta astfel incat sa multumesc chiar si cele mai pretentioase solicitari. Sigur ca am avut si refuzuri in acest timp indelungat insa acest lucru m-a facut sa fiu mai atent si am avut de invatat din fiecare etapa prin care am trecut.

Cateva lucrari d-ale mele pot fi vizualizate in pagina de PORTOFOLIU insa va recomand sa imi scrieti ori sa ma sunati daca aveti intrebati, nelamuriri, poate nu ati gasit raspuns pe site la ceea ce va intereseaza, sau pentru discutii mai amanuntite, sa vedem cum putem duce la bun sfarsit proiectul ce il aveti in gand.

Daca sunteti in cautarea unei persoane care sa va ajute cu Grafica Flyere si Pliante, servicii de grafica flyer, grafica fluturasi, grafica pliante, design pliant trifold, design pliant bifold, grafica meniu pliant, grafica meniu restaurant, design meniuri, ma puteti contacta in orice moment prin e-mail, telefon sau formularul de contact prezent pe acest site AICI sau chiar prin facebook chat.

Design pliant trifold Urban Restaurant (1)

Numele meu este Bogdan, sunt grafician de meserie si va stau la dispozitie cu servicii de grafica vectoriala, grafica publicitara, branding si identitate vizuala, graphic design, realizare site web de prezentare sau magazin online, optimizare website si mentenanta. In cei 8 ani de cand sunt prezent in acest domeniu, pot spune ca am acumulat experienta necesara pentru a satisface cerintele clientilor mei cand vine vorba despre: Meniuri cu design personalizat, Carti de vizita, Flyere / Fluturasi, Pliante, Brosuri, Reviste, Catalog prezentare produse, Banner, Autocolant, Logo Design, Afise, Postere, Vizualuri, Mape de prezentare, Etichete de produs, etc. Accept noi provocari in fiecare zi!

Pliant trifold Restaurant Trattoria

De asemenea, daca sunteti in cautare de invitatii nunta personalizate, invitatii botez handmade, propsuri personalizate pentru photobooth atunci va recomand cu incredere site-ul Adebo.ro.