Design meniu online restaurant – Meniu Digital

Grafica Poster oferta Pizzerie
Grafica publicitate outdoor si indoor
May 21, 2020

Design meniu online restaurant – Grafica meniu online, Meniu Digital

Iata ca de la 1 Iunie 2020, s-au deschis terasele. Fiecare si-a luat masurile necesare, si-a impus regulile interne pentru a fi in maxima siguranta pentru a nu ajuta la raspandirea Covid-19. A fost publicat in Monitorul Oficial – Ordinul comun nr. 966/1.809/105/2020 privind regulile care trebuie respectate la terase si pentru ca vreau sa vin in ajutorul persoanelor ce activeaza in domeniul HoReCa, amintesc faptul ca pot realiza site-uri web de prezentare pentru restaurant, website pentru fast-food sau pizzerie, site web pentru orice fel de local unde se servesc mancaruri si bauturi ori unde distractia este la ordinul zilei. Pot realiza si meniuri online pentru ca o sa aflati din lege ca restaurantele / terasele sunt obligate sa foloseasca meniuri de unica folosinta. Cheltuieli lunare in plus, cel putin pana nu se da alta lege sau trece pandemia Covid-19. Se pot face meniuri tip napron, acele hartii ce se pun pe masa in fata fiecarui client, sau sub farfurii (daca serviti si mancare) insa acestea trebuie aruncate odata ce clientul / clientii au parasit terasa / localul / restaurantul.

Cea mai buna alternativa sunt meniurile online pentru restaurant sau terasa si eu va pot ajuta cu conceptia acestora. Sau, realizarea unui site web pentru terasa sau restaurant. Site de prezentare. Este cea mai ieftina varianta din punctul meu de vedere si va sporeste astfel prezenta in online, face accesarea meniului mult mai facila de catre cei prezenti pe terasa sau in restaurant si scapati de o grija in plus. Ma puteti contacta pentru mai multe informatii / detalii, va stau la dispozitie.

Sunteti in cautarea unui grafician care sa va ajute cu servicii de grafica? In acest caz, nu-mi ramane decat sa va urez “Bun Venit!” pe site-ul meu – GraficaBv.com – locul in care au luat sfarsit cautarile dumneavoastra 🙂 pentru ca, dupa cum probabil v-ati dat seama deja, eu chiar ma ocup cu grafica publicitara, grafica vectoriala si ofer servicii complete de graphic design, identitate vizuala, realizare site web si mentenanta pentru firme mici si mijlocii din Romania si nu numai.

Din vara anului 2012 am demarat acest proiect ce se afla sub numele de Adebo Design si de-a lungul timpului prin numeroasele colaborari pe care le-am avut cu diverse firme si persoane atat din online cat si din offline, am reusit sa imi formez cunostintele, sa imi imbunatatesc procedeele si timpul de lucru, sa capat experienta astfel incat sa multumesc chiar si cele mai pretentioase solicitari. Sigur ca am avut si refuzuri in acest timp indelungat insa acest lucru m-a facut sa fiu mai atent si am avut de invatat din fiecare etapa prin care am trecut.

Cateva lucrari d-ale mele pot fi vizualizate in pagina de PORTOFOLIU insa va recomand sa imi scrieti ori sa ma sunati daca aveti intrebati, nelamuriri, poate nu ati gasit raspuns pe site la ceea ce va intereseaza, sau pentru discutii mai amanuntite, sa vedem cum putem duce la bun sfarsit proiectul ce il aveti in gand.

Daca sunteti in cautarea unei persoane care sa va ajute cu servicii de grafica meniu restaurant, design meniu terasa, design meniu restaurant, grafica meniuri, grafica meniu fast food, grafica meniu pizzerie, grafica meniu bistro, grafica meniu lounge, grafica meniu terasa, ma puteti contacta in orice moment prin e-mail, telefon sau formularul de contact prezent pe acest site AICI sau chiar prin facebook chat.

Numele meu este Bogdan, sunt grafician de meserie si va stau la dispozitie cu servicii de grafica vectoriala, grafica publicitara, branding si identitate vizuala, graphic design, realizare site web de prezentare sau magazin online, optimizare website si mentenanta. In cei 8 ani de cand sunt prezent in acest domeniu, pot spune ca am acumulat experienta necesara pentru a satisface cerintele clientilor mei cand vine vorba despre: Meniuri cu design personalizat, Carti de vizita, Flyere / Fluturasi, Pliante, Brosuri, Reviste, Catalog prezentare produse, Banner, Autocolant, Logo Design, Afise, Postere, Vizualuri, Mape de prezentare, Etichete de produs, etc. Accept noi provocari in fiecare zi!

De asemenea, daca sunteti in cautare de invitatii nunta personalizate, invitatii botez handmade, propsuri personalizate pentru photobooth atunci va recomand cu incredere site-ul Adebo.ro.