Tricouri Personalizate UNTOLD Festival 2017

Realizare website Uscatoare Cereale
Uscatoare cereale USEPREST
July 2, 2016
Grafica meniu Restaurant President
Grafica Meniu Restaurant
April 22, 2020

Tricouri personalizate Untold Festival

Salutare dragi prieteni, iata ca a trecut ceva timp de cand nu am mai publicat noutati pe site insa in tot acest timp nu am stat deoparte, am lucrat intens la noi proiecte pentru diversi clienti cu firme mici, mijlocii sau mari. Imi ocup timpul in mod special cu grafica publicitara si cand prind timp liber nu ezit sa adaug lucrari in portofoliu sau stiri pe site.

Astazi vreau sa reamintesc faptul ca pot realiza pe baza de comanda TRICOURI PERSONALIZATE PENTRU UNTOLD FESTIVAL din Cluj, tricouri personalizate cu diverse modele, grafica poate fi adaptata cerintelor clientului, pe diverse culori si marimi de tricouri.

Important si de tinut minte este ca tricourile NU sunt universale, avem marimi intre S si XL, tricouri din bumbac de calitate pentru dama si barbati. Pentru mai multe detalii tehnice insa imi puteti scrie pe Facebook chat sau prin e-mail, ori sa ne auzim la un telefon, de ce nu?

Asadar, daca esti in cautare de tricouri personalizate pentru UNTOLD Festival, sau vrei sa faci un cadou interesant unui prieten, unei rude, sau chiar parintilor, iti recomand cu drag tricourile personalizate realizate de GraficaBv.com

Pana atunci insa, nu-mi ramane decat sa va doresc o saptamana minunata, plina de caldura si soare, lipsita de griji si roditoare 🙂