Website X1R Romania – Uleiuri Auto si Tratamente pentru motor

Grafica logo Black Dom
Logo Black Dom Gold – Firma Constructii
December 22, 2016
Carti vizita Gabriel Coperture
Carti de vizita Gabriel Coperture Brasov
May 27, 2017
Carti vizita Gabriel Coperture
Carti de vizita Gabriel Coperture Brasov
May 27, 2017
Grafica logo Black Dom
Logo Black Dom Gold – Firma Constructii
December 22, 2016

Realizare Website Uleiuri Auto / Aditivi X1R

Buna ziua si bine v-am regasit, dragi prieteni! Pentru ziua de astazi am ales sa adaug in portofoliu lucrarea “Website Uleiuri Auto X1R” – website de prezentare a serviciilor si produselor oferite de firma X1R din Brasov, specializata in domeniul distributiei de uleiuri si aditivi auto pentru motoare pe benzina si motorina. Website realizat pe platforma wordpress si adaptat in totalitate cerintelor clientului. Asadar, daca sunteti administratorul unei astfel de afaceri sau a unui business asemanator si cautati o persoana / firma care sa va ajute cu realizare website de prezentare pensiune ori magazin online dar si alte servicii de grafica – ma puteti contacta in orice moment prin e-mail, telefon sau formularul de contact prezent pe acest site AICI.

Numele meu este Bogdan, sunt grafician de meserie si va stau la dispozitie cu servicii de grafica vectoriala, grafica publicitara, branding si identitate vizuala, graphic design, realizare site web de prezentare sau magazin online, optimizare website si mentenanta. In cei 8 ani de cand sunt prezent in acest domeniu, pot spune ca am acumulat experienta necesara pentru a satisface cerintele clientilor mei cand vine vorba despre: Meniuri cu design personalizat, Carti de vizita, Flyere / Fluturasi, Pliante, Brosuri, Reviste, Catalog prezentare produse, Banner, Autocolant, Logo Design, Afise, Postere, Vizualuri, Mape de prezentare, Etichete de produs, etc. Accept noi provocari in fiecare zi!

De asemenea, daca sunteti in cautare de invitatii nunta personalizate, invitatii botez handmade, propsuri personalizate pentru photobooth atunci va recomand cu incredere site-ul Adebo.ro – aici pot fi regasite o gama variata de produse printre care reamintesc cateva: Propsuri nunta, Propsuri botez, Propsuri majorat, Propsuri Craciun, Propsuri Revelion, Invitatii pentru nunta personalizate (cu fundita, cu sigiliu, cu scris auriu sau argintiu, Invitatii nunta greenery, Invitatii nunta premium, Invitatii botez, Papetarie nunta (plicuri bani, numere masa, meniuri, lista invitati), Plicuri realizate manual (plicuri manuale, plicuri handmade) dar si Tricouri personalizate (tricouri aniversare) potrivite ca si cadou pentru cei apropiati.