Website X1R Romania – Uleiuri Auto si Tratamente pentru motor

Website Sport For All Covasna – Club sportiv
May 27, 2017
Website Figurine Gigant Polistiren
Website Figurine Gigant 3D din Polistiren
December 22, 2016
Website Uleiuri Auto X1R

Website X1R Romania este detinut de catre companie X1R Logistics Srl din Brasov si in urma unei colaborari anterioare in urma caruia am realizat proiectul www.Amtecol.ro am avut marea placere de a realiza pentru aceeasi firma un website magazin online cu produse auto www.x1r.ro – produse racing, produse industriale sau produse marine. Vorbim de calitate aici, de tratamente spatiale, produse certificate si originale americane X1R si Amtecol. Cu siguranta, pentru masina ta iti recomand produsele lor, nu vei avea decat de castigat (nu, nu am fost platit sa le fac reclama, insa stiu ce produse au puse in vanzare pe magazinul online cat si in punctele de distributie din Brasov).

X1R Romania comercializeaza produse de lubrifiere originale USA cu inalta tehnologie de fabricare, teste repetate si sigure asupra calitatii astfel incat dumneavoastra, ca si cumparator al acestor produse sa fiti mai mult decat multumit si masina ce o conduceti sa fie rasfatata in fiecare moment. X1R si Amtecol sunt prezenti in Europa, America Latina, America de Nord, Orientul Mijlociu, Africa, Asia si ofera o gama completa de servicii, distributie internationala si suport pentru clientii ce aleg sa colaboreze cu ei.

Doresc sa amintesc cateva din sloganurile ce le-am subliniat pe noul site: “Alearga cu cel mai bun!”, “Tratati motorul cu atentie!”, “Si tu poti fi un invingator!”
Firma X1R Romania importa lubrifianti originali din SUA direct de la producatori. Produsele sunt fabricate cu cele mai inalte tehnologii din domeniu, atestate si certificate la nivel mondial de catre NASA.

Ai nevoie de un magazin online sau te intrebi cat costa un magazin online in 2017? Vrei sa iti extinzi afacerea in domeniul online si vrei sa iti maresti portofoliul cu clienti? Alege o colaborare cu GraficaBv.com – oferim servicii complete de la consultanta pre-buy si pana la optimizare site, cat si campanii de promovare online pe Google sau Facebook Ads.

Cu stima, Bogdan
General Manager
0764.059.288