Website de prezentare IMPV Romania

Grafica Banner Restaurant Keops
Grafica Banner Restaurant Keops
November 29, 2020
Design meniu Pizzeria Cora Timisoara
Design meniu Pizzeria Cora Timisoara
July 14, 2020
Website de prezentare IMPV Romania

Website de prezentare IMPV Romania – pardoseli elicopterizate

Buna ziua si bine v-am regasit, dragi prieteni! Pentru ziua de astazi am ales sa adaug in portofoliu lucrarea “Website de prezentare IMPV Romania” – website de prezentare a serviciilor oferite de aceasta companie si anume: Pardoseli elicopterizate cu cuart, Pardoseli si platforme exterioare din beton elicopterizat la perie, Pardoseli industriale din beton, Parcari betonate si elicopterizate, Rampe Antiderapante.

Asadar, daca sunteti administratorul unei astfel de afaceri sau a unui business asemanator si cautati o persoana / firma care sa va ajute cu realizare website de prezentare ori magazin online dar si alte servicii de grafica – ma puteti contacta in orice moment prin e-mail, telefon sau formularul de contact prezent pe acest site AICI.

Numele meu este Bogdan, sunt grafician de meserie si va stau la dispozitie cu servicii de grafica vectoriala, grafica publicitara, branding si identitate vizuala, graphic design, realizare site web de prezentare sau magazin online, optimizare website si mentenanta. In cei 8 ani de cand sunt prezent in acest domeniu, pot spune ca am acumulat experienta necesara pentru a satisface cerintele clientilor mei cand vine vorba despre: Meniuri cu design personalizat, Carti de vizita, Flyere / Fluturasi, Pliante, Brosuri, Reviste, Catalog prezentare produse, Banner, Autocolant, Logo Design, Afise, Postere, Vizualuri, Mape de prezentare, Etichete de produs, etc. Accept noi provocari in fiecare zi!

De asemenea, daca sunteti in cautare de invitatii nunta personalizate, invitatii botez handmade, propsuri personalizate pentru photobooth atunci va recomand cu incredere site-ul Adebo.ro – aici pot fi regasite o gama variata de produse printre care reamintesc cateva: Propsuri nunta, Propsuri botez, Propsuri majorat, Propsuri Craciun, Propsuri Revelion, Invitatii pentru nunta personalizate (cu fundita, cu sigiliu, cu scris auriu sau argintiu, Invitatii nunta greenery, Invitatii nunta premium, Invitatii botez, Papetarie nunta (plicuri bani, numere masa, meniuri, lista invitati), Plicuri realizate manual (plicuri manuale, plicuri handmade) dar si Tricouri personalizate (tricouri aniversare) potrivite ca si cadou pentru cei apropiati.