Grafica Banner Restaurant Keops

Pliant meniu mancare restaurant
Pliant meniu mancare restaurant
January 4, 2021
Website de prezentare IMPV Romania
Website de prezentare IMPV Romania
November 29, 2020

Grafica Banner Restaurant Keops

Buna ziua si bine v-am regasit, dragi prieteni! Pentru ziua de astazi am ales sa adaug in portofoliu lucrarea “Grafica Banner Restaurant Keops” – grafica ce este folosita pentru reclame pe Facebook insa cu usurinta se poate folosi si ca banner stradal / outdoor banner sau flyere. Asadar, daca sunteti administratorul unei afaceri asemanatoare si cautati o persoana care sa va ajute cu realizare grafica flyere, grafica bannere outdoor sau indoor, design carti de specialitate pentru materiale promotionale dar si alte servicii de grafica – ma puteti contacta in orice moment prin e-mail, telefon sau formularul de contact prezent pe acest site AICI.

De asemenea, am realizat si o grafica de afis cu oferte speciale. La fel si acesta poate fi folosit ca banner outdoor, banner indoor, flyer cat si pentru promovare pe retele de socializare.

Livram in toata tara comenzile fizice, prin curier, nu trebuie sa va faceti griji in privinta distantei. Ne place sa lucram online, este la moda. 🙂

Numele meu este Bogdan, sunt grafician de meserie si va stau la dispozitie cu servicii de grafica vectoriala, grafica publicitara, branding si identitate vizuala, graphic design, realizare site web de prezentare sau magazin online, optimizare website si mentenanta. In cei 8 ani de cand sunt prezent in acest domeniu, pot spune ca am acumulat experienta necesara pentru a satisface cerintele clientilor mei cand vine vorba despre: Meniuri cu design personalizat, Carti de vizita, Flyere / Fluturasi, Pliante, Brosuri, Reviste, Catalog prezentare produse, Banner, Autocolant, Logo Design, Afise, Postere, Vizualuri, Mape de prezentare, Etichete de produs, etc. Accept noi provocari in fiecare zi!

De asemenea, daca sunteti in cautare de invitatii nunta personalizate, invitatii botez handmade, propsuri personalizate pentru photobooth atunci va recomand cu incredere site-ul Adebo.ro – aici pot fi regasite o gama variata de produse printre care reamintesc cateva: Propsuri nunta, Propsuri botez, Propsuri majorat, Propsuri Craciun, Propsuri Revelion, Invitatii pentru nunta personalizate (cu fundita, cu sigiliu, cu scris auriu sau argintiu, Invitatii nunta greenery, Invitatii nunta premium, Invitatii botez, Papetarie nunta (plicuri bani, numere masa, meniuri, lista invitati), Plicuri realizate manual (plicuri manuale, plicuri handmade) dar si Tricouri personalizate (tricouri aniversare) potrivite ca si cadou pentru cei apropiati.