Grafica meniu Naif Lounge

Design meniu Pizzeria Cora Timisoara
Design meniu Pizzeria Cora Timisoara
July 14, 2020
Design meniu Pasta Restaurant
Design meniu Pasta Restaurant
June 17, 2020

Grafica meniu Naif Lounge Ploiesti

Buna ziua si bine v-am regasit, dragi prieteni! Pentru ziua de astazi am ales sa adaug in portofoliu lucrarea “Grafica meniu Naif Lounge” – grafica realizata pentru un lounge din Ploiesti, Prahova; local in care se servesc preparate inspirate din bucataria traditionala si internationala, asezonate cu cele mai fine bauturi si unele dintre cele mai apreciate vinuri, totul intr-o atmosfera ideala pentru un pranz de business, o cina romantica sau o seara cu prietenii…

Grafica adaptata in totalitate cerintelor clientului si pe langa asta noi ne-am ocupat si de print meniuri, finisare si indosariere cu spirala de metal. Meniurile de mancare sunt format A4 si au protectie din pvc transparent fata-spate pentru a oferi o protectie sporita meniului. In aceeasi grafica am creat si meniul de bauturi.

GRAFICA MENIU DIGITAL

Pentru ca trebuie sa ne adaptam la cerintele actuale din cauza Covid-19, vreau sa amintesc faptul ca pot realiza si meniu digital online pentru restaurant, meniu pentru terasa sau alte localuri sau afaceri din domeniul HoReCa. Daca doriti sa evitati meniurile de unica folosinta la restaurant / terasa, cea mai buna alternativa atunci si cea mai ieftina ar fi investitia intr-un site web sau macar o pagina unde clientii pot vedea meniul localului pe telefonul personal (traim intr-o perioada in care toti au smartphone, acces la internet sau WiFi).

Daca sunteti in cautarea unei persoane care sa va ajute cu servicii de grafica meniu restaurant, grafica meniu terasa, design meniu restaurant, grafica meniuri, grafica meniu fast food, grafica meniu pizzerie, Grafica meniu Naif Lounge, Design meniu restaurant, Grafica meniuri, grafica meniu bistro, grafica meniu lounge, ma puteti contacta in orice moment prin e-mail, telefon sau formularul de contact prezent pe acest site AICI sau chiar prin facebook chat.

Numele meu este Bogdan, sunt grafician de meserie si va stau la dispozitie cu servicii de grafica vectoriala, grafica publicitara, branding si identitate vizuala, graphic design, realizare site web de prezentare sau magazin online, optimizare website si mentenanta. In cei 8 ani de cand sunt prezent in acest domeniu, pot spune ca am acumulat experienta necesara pentru a satisface cerintele clientilor mei cand vine vorba despre: Meniuri cu design personalizat, Carti de vizita, Flyere / Fluturasi, Pliante, Brosuri, Reviste, Catalog prezentare produse, Banner, Autocolant, Logo Design, Afise, Postere, Vizualuri, Mape de prezentare, Etichete de produs, etc. Accept noi provocari in fiecare zi!

De asemenea, daca sunteti in cautare de invitatii nunta personalizate, invitatii botez handmade, propsuri personalizate pentru photobooth atunci va recomand cu incredere site-ul Adebo.ro – aici pot fi regasite o gama variata de produse.