Design meniu Pasta Restaurant

Design Meniu Pio Bistro
Design Meniu Pio Bistro
June 16, 2020
Grafica meniu Naif Lounge
Grafica meniu Naif Lounge
June 20, 2020
Grafica meniu Naif Lounge
Grafica meniu Naif Lounge
June 20, 2020
Design Meniu Pio Bistro
Design Meniu Pio Bistro
June 16, 2020

Design meniu Pasta Restaurant Bucuresti

Buna ziua si bine v-am regasit, dragi prieteni! Pentru ziua de astazi am ales sa adaug in portofoliu lucrarea “Design meniu Pasta Restaurant Bucuresti” – grafica realizata pentru un restaurant specializat pe mancare italiana de calitate, in special paste si desert – restaurant din Bucuresti. Grafica adaptata in totalitate cerintelor clientului.

GRAFICA MENIU DIGITAL

Pentru ca trebuie sa ne adaptam la cerintele actuale din cauza Covid-19, vreau sa amintesc faptul ca pot realiza si meniu digital online pentru restaurant, meniu pentru terasa sau alte localuri sau afaceri din domeniul HoReCa. Daca doriti sa evitati meniurile de unica folosinta la restaurant / terasa, cea mai buna alternativa atunci si cea mai ieftina ar fi investitia intr-un site web sau macar o pagina unde clientii pot vedea meniul localului pe telefonul personal (traim intr-o perioada in care toti au smartphone, acces la internet sau WiFi).

Daca sunteti in cautarea unei persoane care sa va ajute cu servicii de grafica meniu restaurant, grafica meniu terasa, design meniu restaurant, grafica meniuri, grafica meniu fast food, grafica meniu pizzerie, Design meniu Pasta Restaurant, grafica meniu bistro, grafica meniu lounge, ma puteti contacta in orice moment prin e-mail, telefon sau formularul de contact prezent pe acest site AICI sau chiar prin facebook chat.

Numele meu este Bogdan, sunt grafician de meserie si va stau la dispozitie cu servicii de grafica vectoriala, grafica publicitara, branding si identitate vizuala, graphic design, realizare site web de prezentare sau magazin online, optimizare website si mentenanta. In cei 8 ani de cand sunt prezent in acest domeniu, pot spune ca am acumulat experienta necesara pentru a satisface cerintele clientilor mei cand vine vorba despre: Meniuri cu design personalizat, Carti de vizita, Flyere / Fluturasi, Pliante, Brosuri, Reviste, Catalog prezentare produse, Banner, Autocolant, Logo Design, Afise, Postere, Vizualuri, Mape de prezentare, Etichete de produs, etc. Accept noi provocari in fiecare zi!

De asemenea, daca sunteti in cautare de invitatii nunta personalizate, invitatii botez handmade, propsuri personalizate pentru photobooth atunci va recomand cu incredere site-ul Adebo.ro – aici pot fi regasite o gama variata de produse.