Grafica Brosura Prezentare echipa Fotbal Fc Brasov

Grafica Brosura Prezentare Rochii de Seara - Rochii de mireasa - Missy Fashion
Grafica Brosura Prezentare Rochii de Seara – Rochii de mireasa – Missy Fashion
December 22, 2016
Grafica autocolant masina constructii
Grafica Autocolant Masina – Mantenimiento Y Reformas
December 22, 2016

Grafica revista Fc Brasov

Buna ziua si bine v-am regasit, dragi prieteni! Pentru ziua de astazi am ales sa adaug in portofoliu lucrarea “Grafica revista Fc Brasov” – grafica realizata echipa de fotbal Fc Brasov, este mai exact o brosura de prezentare a unui scurt istoric al Fotbal Club Brasov. Daca sunteti in cautarea unei persoane care sa va ajute cu servicii de grafica revista, grafica catalog de prezentare produse, design brosura, grafica brosura, grafica catalog produse, ma puteti contacta in orice moment prin e-mail, telefon sau formularul de contact prezent pe acest site AICI sau chiar prin facebook chat.

Numele meu este Bogdan, sunt grafician de meserie si va stau la dispozitie cu servicii de grafica vectoriala, grafica publicitara, branding si identitate vizuala, graphic design, realizare site web de prezentare sau magazin online, optimizare website si mentenanta. In cei 8 ani de cand sunt prezent in acest domeniu, pot spune ca am acumulat experienta necesara pentru a satisface cerintele clientilor mei cand vine vorba despre: Meniuri cu design personalizat, Carti de vizita, Flyere / Fluturasi, Pliante, Brosuri, Reviste, Catalog prezentare produse, Banner, Autocolant, Logo Design, Afise, Postere, Vizualuri, Mape de prezentare, Etichete de produs, etc. Accept noi provocari in fiecare zi!

De asemenea, daca sunteti in cautare de invitatii nunta personalizate, invitatii botez handmade, propsuri personalizate pentru photobooth atunci va recomand cu incredere site-ul Adebo.ro – aici pot fi regasite o gama variata de produse printre care reamintesc cateva: Propsuri nunta, Propsuri botez, Propsuri majorat, Propsuri Craciun, Propsuri Revelion, Invitatii pentru nunta personalizate (cu fundita, cu sigiliu, cu scris auriu sau argintiu, Invitatii nunta greenery, Invitatii nunta premium, Invitatii botez, Papetarie nunta (plicuri bani, numere masa, meniuri, lista invitati), Plicuri realizate manual (plicuri manuale, plicuri handmade) dar si Tricouri personalizate (tricouri aniversare) potrivite ca si cadou pentru cei apropiati.