Design catalog prezentare produse – Missy Fashion

Pliant trifold Urban Restaurant
Design pliant trifold Urban Restaurant
March 7, 2019
Meniu Restaurant Taverna Stejarul
Design meniu Restaurant Taverna Stejarul
March 7, 2019
Meniu Restaurant Taverna Stejarul
Design meniu Restaurant Taverna Stejarul
March 7, 2019
Pliant trifold Urban Restaurant
Design pliant trifold Urban Restaurant
March 7, 2019

Design catalog prezentare produse rochii de mireasa

Buna ziua si bine v-am regasit, dragi prieteni! Pentru ziua de astazi am ales sa adaug in portofoliu lucrarea “Design catalog prezentare produse” – grafica realizata pentru magazinul Missy Fashion din Brasov, zona Coresi, magazin unde puteti sa regasiti rochii de mireasa, rochii de seara si alte accesorii. Daca sunteti in cautarea unei persoane care sa va ajute cu servicii de grafica revista, grafica catalog de prezentare produse, design brosura, grafica brosura, grafica catalog produse, ma puteti contacta in orice moment prin e-mail, telefon sau formularul de contact prezent pe acest site AICI sau chiar prin facebook chat.

Numele meu este Bogdan, sunt grafician de meserie si va stau la dispozitie cu servicii de grafica vectoriala, grafica publicitara, branding si identitate vizuala, graphic design, realizare site web de prezentare sau magazin online, optimizare website si mentenanta. In cei 8 ani de cand sunt prezent in acest domeniu, pot spune ca am acumulat experienta necesara pentru a satisface cerintele clientilor mei cand vine vorba despre: Meniuri cu design personalizat, Carti de vizita, Flyere / Fluturasi, Pliante, Brosuri, Reviste, Catalog prezentare produse, Banner, Autocolant, Logo Design, Afise, Postere, Vizualuri, Mape de prezentare, Etichete de produs, etc. Accept noi provocari in fiecare zi!

De asemenea, daca sunteti in cautare de invitatii nunta personalizate, invitatii botez handmade, propsuri personalizate pentru photobooth atunci va recomand cu incredere site-ul Adebo.ro – aici pot fi regasite o gama variata de produse printre care reamintesc cateva: Propsuri nunta, Propsuri botez, Propsuri majorat, Propsuri Craciun, Propsuri Revelion, Invitatii pentru nunta personalizate (cu fundita, cu sigiliu, cu scris auriu sau argintiu, Invitatii nunta greenery, Invitatii nunta premium, Invitatii botez, Papetarie nunta (plicuri bani, numere masa, meniuri, lista invitati), Plicuri realizate manual (plicuri manuale, plicuri handmade) dar si Tricouri personalizate (tricouri aniversare) potrivite ca si cadou pentru cei apropiati.