Catalog Produse Total-Med

Carti vizita Corneliu Autonomo
Carti de vizita – Cornel – Constructii Spania
November 2, 2016
Grafica Vizual Add - Coffee To Go Brasov
Grafica Vizual Add – Coffee To Go Brasov
November 2, 2016
Grafica Vizual Add - Coffee To Go Brasov
Grafica Vizual Add – Coffee To Go Brasov
November 2, 2016
Carti vizita Corneliu Autonomo
Carti de vizita – Cornel – Constructii Spania
November 2, 2016

Catalog Prezentare Produse Total-Med

Buna ziua si bine v-am regasit, dragi prieteni! Pentru ziua de astazi am ales sa adaug in portofoliu lucrarea “Catalog Prezentare Produse Total-Med” – grafica realizata pentru firma Total Med din Brasov, firma care se ocupa cu import si livrari din stoc de aparaturi medicale, service aparatura medicala insa mai multe detalii despre ei puteti afla la o cautare pe internet.

Daca sunteti in cautarea unei persoane care sa va ajute cu servicii de grafica catalog de prezentare produse, design brosura, grafica brosura, grafica catalog produse, ma puteti contacta in orice moment prin e-mail, telefon sau formularul de contact prezent pe acest site AICI sau chiar prin facebook chat.

Numele meu este Bogdan, sunt grafician de meserie si va stau la dispozitie cu servicii de grafica vectoriala, grafica publicitara, branding si identitate vizuala, graphic design, realizare site web de prezentare sau magazin online, optimizare website si mentenanta. In cei 8 ani de cand sunt prezent in acest domeniu, pot spune ca am acumulat experienta necesara pentru a satisface cerintele clientilor mei cand vine vorba despre: Meniuri cu design personalizat, Carti de vizita, Flyere / Fluturasi, Pliante, Brosuri, Reviste, Catalog prezentare produse, Banner, Autocolant, Logo Design, Afise, Postere, Vizualuri, Mape de prezentare, Etichete de produs, etc. Accept noi provocari in fiecare zi!

De asemenea, daca sunteti in cautare de invitatii nunta personalizate, invitatii botez handmade, propsuri personalizate pentru photobooth atunci va recomand cu incredere site-ul Adebo.ro – aici pot fi regasite o gama variata de produse printre care reamintesc cateva: Propsuri nunta, Propsuri botez, Propsuri majorat, Propsuri Craciun, Propsuri Revelion, Invitatii pentru nunta personalizate (cu fundita, cu sigiliu, cu scris auriu sau argintiu, Invitatii nunta greenery, Invitatii nunta premium, Invitatii botez, Papetarie nunta (plicuri bani, numere masa, meniuri, lista invitati), Plicuri realizate manual (plicuri manuale, plicuri handmade) dar si Tricouri personalizate (tricouri aniversare) potrivite ca si cadou pentru cei apropiati.