Pliant Clinica Dentocalm – Zambet de poveste

Design pliant trifold Aronia
Design pliant trifold Aronia Elixirul Vietii
March 7, 2019
Mapa de prezentare Dentocalm
Mapa de prezentare Dentocalm – Cluj
March 7, 2019
Mapa de prezentare Dentocalm
Mapa de prezentare Dentocalm – Cluj
March 7, 2019
Design pliant trifold Aronia
Design pliant trifold Aronia Elixirul Vietii
March 7, 2019

Grafica Design Pliant Clinica Dentocalm

Buna ziua si bine v-am regasit, dragi prieteni! Pentru ziua de astazi am ales sa adaug in portofoliu lucrarea “Design Pliant Clinica Dentocalm” – flyer bifold / pliant bifold realizat pentru o clinica stomatologica din Cluj Napoca, pliant in care sunt prezentate pe scurt cateva din ofertele clinicii.

Pliant Clinica Dentocalm - Zambet de poveste (1)

Asadar, daca administrati o astfel de afacere si cautati o firma care sa va ajute cu realizare grafica flyer, grafica pliant sau grafica identitate vizuala, daca sunteti in cautarea unei persoane care sa va ajute cu servicii complete (carti de vizita, pliante, brosuri, roll-up, banner, foi cu antet, mape de prezentare, afise online, postere, etc) ma puteti contacta in orice moment prin e-mail, telefon sau formularul de contact prezent pe acest site AICI.

Numele meu este Bogdan, sunt grafician de meserie si va stau la dispozitie cu servicii de grafica vectoriala, grafica publicitara, branding si identitate vizuala, graphic design, realizare site web de prezentare sau magazin online, optimizare website si mentenanta. In cei 8 ani de cand sunt prezent in acest domeniu, pot spune ca am acumulat experienta necesara pentru a satisface cerintele clientilor mei cand vine vorba despre: Meniuri cu design personalizat, Carti de vizita, Flyere / Fluturasi, Pliante, Brosuri, Reviste, Catalog prezentare produse, Banner, Autocolant, Logo Design, Afise, Postere, Vizualuri, Mape de prezentare, Etichete de produs, etc. Accept noi provocari in fiecare zi!

De asemenea, daca sunteti in cautare de invitatii nunta personalizate, invitatii botez handmade, propsuri personalizate pentru photobooth atunci va recomand cu incredere site-ul Adebo.ro – aici pot fi regasite o gama variata de produse printre care reamintesc cateva: Propsuri nunta, Propsuri botez, Propsuri majorat, Propsuri Craciun, Propsuri Revelion, Invitatii pentru nunta personalizate (cu fundita, cu sigiliu, cu scris auriu sau argintiu, Invitatii nunta greenery, Invitatii nunta premium, Invitatii botez, Papetarie nunta (plicuri bani, numere masa, meniuri, lista invitati), Plicuri realizate manual (plicuri manuale, plicuri handmade) dar si Tricouri personalizate (tricouri aniversare) potrivite ca si cadou pentru cei apropiati.