Grafica pliant Pizzeria Alla Smile

Grafica pliant clinica stomatologica
Grafica pliant clinica stomatologica Dentocalm Cluj Napoca
March 7, 2019
Grafica meniu Restaurant Keops
Grafica meniu Restaurant Keops Covasna
March 7, 2019
Grafica meniu Restaurant Keops
Grafica meniu Restaurant Keops Covasna
March 7, 2019
Grafica pliant clinica stomatologica
Grafica pliant clinica stomatologica Dentocalm Cluj Napoca
March 7, 2019

Grafica pliant Pizzerie SanAndrei Timis

Buna ziua si bine v-am regasit, dragi prieteni! Pentru ziua de astazi am ales sa adaug in portofoliu lucrarea “Grafica pliant Pizzerie SanAndrei” – pliant trifold / flyer trifold realizat pentru o pizzerie din Sanandrei, judetul Timis, pliant in care am pus in evidenta produsele insotite de preturile aferente deoarece se luvreaza la domiciliul clientului.

Grafica pliant Pizzeria Alla Smile (2)

Asadar, daca administrati o astfel de afacere si cautati o firma care sa va ajute cu realizare grafica flyer, grafica pliant sau grafica identitate vizuala, daca sunteti in cautarea unei persoane care sa va ajute cu servicii complete (carti de vizita, pliante, brosuri, roll-up, banner, foi cu antet, mape de prezentare, afise online, postere, etc) ma puteti contacta in orice moment prin e-mail, telefon sau formularul de contact prezent pe acest site AICI.

Numele meu este Bogdan, sunt grafician de meserie si va stau la dispozitie cu servicii de grafica vectoriala, grafica publicitara, branding si identitate vizuala, graphic design, realizare site web de prezentare sau magazin online, optimizare website si mentenanta. In cei 8 ani de cand sunt prezent in acest domeniu, pot spune ca am acumulat experienta necesara pentru a satisface cerintele clientilor mei cand vine vorba despre: Meniuri cu design personalizat, Carti de vizita, Flyere / Fluturasi, Pliante, Brosuri, Reviste, Catalog prezentare produse, Banner, Autocolant, Logo Design, Afise, Postere, Vizualuri, Mape de prezentare, Etichete de produs, etc. Accept noi provocari in fiecare zi!

De asemenea, daca sunteti in cautare de invitatii nunta personalizate, invitatii botez handmade, propsuri personalizate pentru photobooth atunci va recomand cu incredere site-ul Adebo.ro – aici pot fi regasite o gama variata de produse printre care reamintesc cateva: Propsuri nunta, Propsuri botez, Propsuri majorat, Propsuri Craciun, Propsuri Revelion, Invitatii pentru nunta personalizate (cu fundita, cu sigiliu, cu scris auriu sau argintiu, Invitatii nunta greenery, Invitatii nunta premium, Invitatii botez, Papetarie nunta (plicuri bani, numere masa, meniuri, lista invitati), Plicuri realizate manual (plicuri manuale, plicuri handmade) dar si Tricouri personalizate (tricouri aniversare) potrivite ca si cadou pentru cei apropiati.