Grafica Logo Nou – Arrachera

Grafica firma luminoasa cafenea
Design Stampila Shake Coffee
November 1, 2016
karma Lounge Logo
Design Karma Lounge Logo
November 1, 2016
karma Lounge Logo
Design Karma Lounge Logo
November 1, 2016
Grafica firma luminoasa cafenea
Design Stampila Shake Coffee
November 1, 2016

Grafica logo Arrachera Factory

Buna ziua si bine v-am regasit, dragi prieteni! Pentru ziua de astazi am ales sa adaug in portofoliu lucrarea “Grafica logo Arrachera Factory” – care este mai exact un logo redesign. Clientul a venit cu ideea de logo deja bine stabilita, astfel incat conceptul final a fost mai usor de conturat. Arrachera, respectiv bavette sunt de departe cele mai suculente, fragede si gustoase fripturi cu gust intens de vita.

Asadar, daca administrati o astfel de afacere si cautati o firma care sa va ajute cu realizare grafica logo, ori a identitatii vizuale, daca sunteti in cautarea unei persoane care sa va ajute cu servicii de logo design, grafica logo, logo redesign, ma puteti contacta in orice moment prin e-mail, telefon sau formularul de contact prezent pe acest site AICI.

Numele meu este Bogdan, sunt grafician de meserie si va stau la dispozitie cu servicii de grafica vectoriala, grafica publicitara, branding si identitate vizuala, graphic design, realizare site web de prezentare sau magazin online, optimizare website si mentenanta. In cei 8 ani de cand sunt prezent in acest domeniu, pot spune ca am acumulat experienta necesara pentru a satisface cerintele clientilor mei cand vine vorba despre: Meniuri cu design personalizat, Carti de vizita, Flyere / Fluturasi, Pliante, Brosuri, Reviste, Catalog prezentare produse, Banner, Autocolant, Logo Design, Afise, Postere, Vizualuri, Mape de prezentare, Etichete de produs, etc. Accept noi provocari in fiecare zi!

De asemenea, daca sunteti in cautare de invitatii nunta personalizate, invitatii botez handmade, propsuri personalizate pentru photobooth atunci va recomand cu incredere site-ul Adebo.ro – aici pot fi regasite o gama variata de produse printre care reamintesc cateva: Propsuri nunta, Propsuri botez, Propsuri majorat, Propsuri Craciun, Propsuri Revelion, Invitatii pentru nunta personalizate (cu fundita, cu sigiliu, cu scris auriu sau argintiu, Invitatii nunta greenery, Invitatii nunta premium, Invitatii botez, Papetarie nunta (plicuri bani, numere masa, meniuri, lista invitati), Plicuri realizate manual (plicuri manuale, plicuri handmade) dar si Tricouri personalizate (tricouri aniversare) potrivite ca si cadou pentru cei apropiati.