Grafica Diplome Brasov Cup – Turneu Fotbal

Grafica Calendar de birou - Echipa Fotbal Celta Vigo Brasov
Grafica Calendar de birou – Echipa Fotbal Celta Vigo Brasov
December 22, 2016
Grafica Flyer Missy Fashion
Grafica Flyer Missy Fashion – Rochii de mireasa
December 22, 2016
Grafica Flyer Missy Fashion
Grafica Flyer Missy Fashion – Rochii de mireasa
December 22, 2016
Grafica Calendar de birou - Echipa Fotbal Celta Vigo Brasov
Grafica Calendar de birou – Echipa Fotbal Celta Vigo Brasov
December 22, 2016

Grafica Diploma Turneu fotbal Brasov Cup

Buna ziua si bine v-am regasit, dragi prieteni! Pentru ziua de astazi am ales sa adaug in portofoliu lucrarea “Grafica Diploma Brasov Cup” – grafica realizata pentru un turneu de fotbal din Brasov. Pe langa diploma au fost realizate de noi si foarte multe alte materiale promotionale care au servit la desfasurarea si promovarea evenimentului intr-un mod cat mai intuitiv.

Asadar, daca administrati o astfel de afacere si cautati o firma care sa va ajute cu realizare diploma, design diploma, grafica diploma, realizare pliante, afise sau bannere stradale, grafica logo, ori grafica identitatate vizuala, daca sunteti in cautarea unei persoane care sa va ajute cu servicii de logo design, grafica logo, logo redesign, ma puteti contacta in orice moment prin e-mail, telefon sau formularul de contact prezent pe acest site AICI.

Numele meu este Bogdan, sunt grafician de meserie si va stau la dispozitie cu servicii de grafica vectoriala, grafica publicitara, branding si identitate vizuala, graphic design, realizare site web de prezentare sau magazin online, optimizare website si mentenanta. In cei 8 ani de cand sunt prezent in acest domeniu, pot spune ca am acumulat experienta necesara pentru a satisface cerintele clientilor mei cand vine vorba despre: Meniuri cu design personalizat, Carti de vizita, Flyere / Fluturasi, Pliante, Brosuri, Reviste, Catalog prezentare produse, Banner, Autocolant, Logo Design, Afise, Postere, Vizualuri, Mape de prezentare, Etichete de produs, etc. Accept noi provocari in fiecare zi!

De asemenea, daca sunteti in cautare de invitatii nunta personalizate, invitatii botez handmade, propsuri personalizate pentru photobooth atunci va recomand cu incredere site-ul Adebo.ro – aici pot fi regasite o gama variata de produse printre care reamintesc cateva: Propsuri nunta, Propsuri botez, Propsuri majorat, Propsuri Craciun, Propsuri Revelion, Invitatii pentru nunta personalizate (cu fundita, cu sigiliu, cu scris auriu sau argintiu, Invitatii nunta greenery, Invitatii nunta premium, Invitatii botez, Papetarie nunta (plicuri bani, numere masa, meniuri, lista invitati), Plicuri realizate manual (plicuri manuale, plicuri handmade) dar si Tricouri personalizate (tricouri aniversare) potrivite ca si cadou pentru cei apropiati.