Grafica – Design Calendar Perete A3

Grafica - Design Calendar Perete Triptic
Grafica – Design Calendar Perete Triptic
December 22, 2016
Grafica - Design Calendar Birou A5
Grafica – Design Calendar Birou A5
December 22, 2016

Grafica Design Calendar Perete sau Birou

Buna ziua si bine v-am regasit, dragi prieteni! Pentru ziua de astazi am ales sa adaug in portofoliu lucrarea “Grafica Design Calendar Perete” – grafica calendar de perete format A3 realizat pentru firma X1R si Amtecol din Brasov, firma ce se ocupa cu distributia de uleiuri si aditivi auto de calitate, import America. Asadar, daca sunteti administratorul unei afaceri asemanatoare si cautati o persoana care sa va ajute cu realizare grafica calendare si print, design calendare dar si alte servicii de grafica – ma puteti contacta in orice moment prin e-mail, telefon sau formularul de contact prezent pe acest site AICI.

Livram in toata tara comenzile fizice, prin curier, nu trebuie sa va faceti griji in privinta distantei. Ne place sa lucram online, este la moda. 🙂

Numele meu este Bogdan, sunt grafician de meserie si va stau la dispozitie cu servicii de grafica vectoriala, grafica publicitara, branding si identitate vizuala, graphic design, realizare site web de prezentare sau magazin online, optimizare website si mentenanta. In cei 8 ani de cand sunt prezent in acest domeniu, pot spune ca am acumulat experienta necesara pentru a satisface cerintele clientilor mei cand vine vorba despre: Meniuri cu design personalizat, Carti de vizita, Flyere / Fluturasi, Pliante, Brosuri, Reviste, Catalog prezentare produse, Banner, Autocolant, Logo Design, Afise, Postere, Vizualuri, Mape de prezentare, Etichete de produs, etc. Accept noi provocari in fiecare zi!

De asemenea, daca sunteti in cautare de invitatii nunta personalizate, invitatii botez handmade, propsuri personalizate pentru photobooth atunci va recomand cu incredere site-ul Adebo.ro – aici pot fi regasite o gama variata de produse printre care reamintesc cateva: Propsuri nunta, Propsuri botez, Propsuri majorat, Propsuri Craciun, Propsuri Revelion, Invitatii pentru nunta personalizate (cu fundita, cu sigiliu, cu scris auriu sau argintiu, Invitatii nunta greenery, Invitatii nunta premium, Invitatii botez, Papetarie nunta (plicuri bani, numere masa, meniuri, lista invitati), Plicuri realizate manual (plicuri manuale, plicuri handmade) dar si Tricouri personalizate (tricouri aniversare) potrivite ca si cadou pentru cei apropiati.