Grafica coperta carte – Fumatul

Grafica logo President Bistro
Logo President Bistro
November 1, 2016
Grafica flyer President Bistro
Flyer Pesident Bistro Brasov
November 1, 2016

Grafica coperta carte – Fumatul

Buna ziua si bine v-am regasit, dragi prieteni! Pentru ziua de astazi am ales sa adaug in portofoliu lucrarea “Grafica coperta carte – Fumatul” – astfel ca, daca doriti sa lansati o carte si sunteti in cautarea unui grafician care sa va ajute cu design-ul la coperta acesteia, ma puteti contacta in orice moment prin e-mail, telefon sau formularul de contact prezent pe acest site AICI. Astept mai multe detalii despre proiect, si in urma ideilor dumneavoastra pot realiza grafica dorita. Nu uitati sa furnizati si detalii tehnice despre carte, precum formatul cartii si numarul de pagini, pentru a ne face o idee despre proiect si sa facem recomandarile cat mai la subiect.

Numele meu este Bogdan, sunt grafician de meserie si va stau la dispozitie cu servicii de grafica vectoriala, grafica publicitara, branding si identitate vizuala, graphic design, realizare site web de prezentare sau magazin online, optimizare website si mentenanta. In cei 8 ani de cand sunt prezent in acest domeniu, pot spune ca am acumulat experienta necesara pentru a satisface cerintele clientilor mei cand vine vorba despre: Meniuri cu design personalizat, Carti de vizita, Flyere / Fluturasi, Pliante, Brosuri, Reviste, Catalog prezentare produse, Banner, Autocolant, Logo Design, Afise, Postere, Vizualuri, Mape de prezentare, Etichete de produs, etc. Accept noi provocari in fiecare zi!

De asemenea, daca sunteti in cautare de invitatii nunta personalizate, invitatii botez handmade, propsuri personalizate pentru photobooth atunci va recomand cu incredere site-ul Adebo.ro – aici pot fi regasite o gama variata de produse printre care reamintesc cateva: Propsuri nunta, Propsuri botez, Propsuri majorat, Propsuri Craciun, Propsuri Revelion, Invitatii pentru nunta personalizate (cu fundita, cu sigiliu, cu scris auriu sau argintiu, Invitatii nunta greenery, Invitatii nunta premium, Invitatii botez, Papetarie nunta (plicuri bani, numere masa, meniuri, lista invitati), Plicuri realizate manual (plicuri manuale, plicuri handmade) dar si Tricouri personalizate (tricouri aniversare) potrivite ca si cadou pentru cei apropiati.