Website Clinica Stomatologica Dentocalm Cluj Napoca

Website Figurine Gigant Polistiren
Website Figurine Gigant 3D din Polistiren
December 22, 2016
Grafica logo Black Dom
Logo Black Dom Gold – Firma Constructii
December 22, 2016
Website Clinica Stomatologica Dentocalm

Realizare Website Clinica Stomatologica Dentocalm

Buna ziua si bine v-am regasit, dragi prieteni! Pentru ziua de astazi am ales sa adaug in portofoliu lucrarea “Website Clinica Stomatologica Dentocalm” – website de prezentare a serviciilor oferite de clinica stomatologica Dentocalm din Cluj Napoca. Website realizat pe platforma wordpress si adaptat in totalitate cerintelor clientului. Asadar, daca sunteti administratorul unei astfel de afaceri sau a unui business asemanator si cautati o persoana / firma care sa va ajute cu realizare website de prezentare pensiune ori magazin online dar si alte servicii de grafica – ma puteti contacta in orice moment prin e-mail, telefon sau formularul de contact prezent pe acest site AICI.

Numele meu este Bogdan, sunt grafician de meserie si va stau la dispozitie cu servicii de grafica vectoriala, grafica publicitara, branding si identitate vizuala, graphic design, realizare site web de prezentare sau magazin online, optimizare website si mentenanta. In cei 8 ani de cand sunt prezent in acest domeniu, pot spune ca am acumulat experienta necesara pentru a satisface cerintele clientilor mei cand vine vorba despre: Meniuri cu design personalizat, Carti de vizita, Flyere / Fluturasi, Pliante, Brosuri, Reviste, Catalog prezentare produse, Banner, Autocolant, Logo Design, Afise, Postere, Vizualuri, Mape de prezentare, Etichete de produs, etc. Accept noi provocari in fiecare zi!

De asemenea, daca sunteti in cautare de invitatii nunta personalizate, invitatii botez handmade, propsuri personalizate pentru photobooth atunci va recomand cu incredere site-ul Adebo.ro – aici pot fi regasite o gama variata de produse printre care reamintesc cateva: Propsuri nunta, Propsuri botez, Propsuri majorat, Propsuri Craciun, Propsuri Revelion, Invitatii pentru nunta personalizate (cu fundita, cu sigiliu, cu scris auriu sau argintiu, Invitatii nunta greenery, Invitatii nunta premium, Invitatii botez, Papetarie nunta (plicuri bani, numere masa, meniuri, lista invitati), Plicuri realizate manual (plicuri manuale, plicuri handmade) dar si Tricouri personalizate (tricouri aniversare) potrivite ca si cadou pentru cei apropiati.

Website Clinica Stomatologica – Website de prezentare Stomatologie

Cauti o firma de Web Design in Cluj? Ai nevoie de o firma serioasa care sa iti poata realiza un proiect interesant (Website Clinica Stomatologica), un website de prezentare in care sa iti prezinti serviciile? Pui accent pe calitate si lucrul bine facut? Sunt doar cateva elemente in urma carora iti recomand sa iei legatura cu GraficaBv.com – Bogdan – 0764 059 288.

Nu sunt din Cluj, insa ofer servicii pe intreg teritoriul Romaniei cat si in afara tarii, desigur. Ofer consultanta gratuita in alegerea domeniului, pachetului de hosting, design website si constructia lui, optimizarea paginii pentru aparitia in motoarele de cautare cat si promovare pe Facebook sau Adwords, asta doar in cazul in care doresti sa colaborezi cu mine.

Si totusi, daca esti doar in cautarea unei clinici stomatologice in Cluj Napoca, iti recomand cu drag “DENTOCALM – din grija pentru tine si familia ta” deoarece au servicii care acopera toate ramurile medicinii dentare, de la profilaxie si pana la implantologie.