Grafica Meniu Balta Valea Liliecilor

Grafica meniu - Casa Miorita Busteni
Grafica meniu – Casa Miorita Busteni
December 31, 2022
Grafica Meniu Restaurant La Trattoria Timisoara
Grafica Meniu Restaurant La Trattoria Timisoara
December 27, 2022

Grafica Meniu Balta Valea Liliecilor

Buna ziua si bine v-am regasit, dragi prieteni! Pentru ziua de astazi am ales sa adaug in portofoliu lucrarea “Grafica Meniu Balta Valea Liliecilor” – grafica realizata pentru un local din Silistea – Teleorman, local cu specific pescaresc. Aici poti descoperi pescuitul recreativ. Este o balta cu pesti unde se poate pescui, manca bine, dar si dormi pentru ca ofera locuri de cazare. Daca iti place linistea si relaxarea, este locul ideal pentru o petrece o zi / o seara sau cateva zile frumoase alaturi de prieteni sau familie.

Grafica Meniu Balta Valea Liliecilor 1

Grafica adaptata in totalitate cerintelor clientului si pe langa asta noi ne-am ocupat si de print meniuri, finisare si indosariere cu capse – meniu tip revista. Meniurile au fost tiparite in format A5. In aceeasi grafica putem crea si meniul restaurantului / localului dvs., pliante cu meniul detaliat, flyere / fluturasi cu meniu si poze.

GRAFICA MENIU DIGITAL

Vreau sa amintesc faptul ca pot realiza si meniu digital online pentru restaurant, meniu pentru terasa sau alte localuri / afaceri din domeniul HoReCa, meniuri digitale HoReCa. Daca doriti sa evitati meniurile de unica folosinta la restaurant / terasa, cea mai buna alternativa atunci si cea mai ieftina ar fi investitia intr-un site web sau macar o pagina unde clientii pot vedea meniul localului pe telefonul personal (traim intr-o perioada in care toti au smartphone, acces la internet sau WiFi).

Grafica Meniu Balta Valea Liliecilor 2

Daca sunteti in cautarea unei persoane care sa va ajute cu servicii de grafica meniu restaurant, grafica meniu terasa, design meniu restaurant, grafica meniuri, grafica meniu fast food, grafica meniu pizzerie, Grafica meniu Naif Lounge, Design meniu restaurant, Grafica meniuri, grafica meniu bistro, grafica meniu lounge, ma puteti contacta in orice moment prin e-mail, telefon sau formularul de contact prezent pe acest site AICI sau chiar prin facebook chat.

Grafica Meniu Balta Valea Liliecilor 3

Numele meu este Bogdan, sunt prezent in domeniul acesta din 2012 si va stau la dispozitie cu servicii de grafica vectoriala, grafica publicitara, graphic design, realizare site web de prezentare sau magazin online, optimizare website si mentenanta. In cei peste 10 ani de cand sunt prezent in acest domeniu, pot spune ca am acumulat experienta necesara pentru a satisface cerintele clientilor mei cand vine vorba despre: Meniuri cu design personalizat, Carti de vizita, Flyere / Fluturasi, Pliante, Brosuri, Reviste, Catalog prezentare produse, Banner, Autocolant, Logo Design, Afise, Postere, Vizualuri, Mape de prezentare, Etichete de produs, etc. Accept noi provocari in fiecare zi!

De asemenea, daca sunteti in cautare de invitatii nunta personalizate, invitatii botez handmade, propsuri personalizate pentru photobooth atunci va recomand cu incredere site-ul Adebo.ro – aici pot fi regasite o gama variata de produse.

Pentru calendare personalizate va recomand site-ul www.Calendare.net